milkymeter og MICROWETER TECHNOLOGY er nye danske opfindelser

Holdet bag milkymeter

Milkymeter og teknologien bag, MICROWETER TECHNOLOGY, er opfundet af to danske ingeniører, Henrik Schneider, MSc, PhD og Kristian Lindberg-Poulsen, MSc., der udgør kernen i holdet bag Senserna. De mødte hinanden under PhD studiet på DTU og har sammen skabt virksomheden Senserna.

læs mere om Senserna på www.senserna.com

Ideen

Ideen om at forbedre mikrobølgeovns opvarmning kom i 2013. Henrik og Kristian var hyppige brugere af mikroovnen til opvarmning af middagsretter, og frustrationen over det hyppige problem med over- eller underophedning gav ideen til, at det måtte kunne gøres bedre! Da Henriks yngste datter på det tidspunkt var så lille, at hun brugte sutteflaske, var det naturligt, at det første produkt skulle være et, der kunne gøre livet lettere for forældre, der kæmper med at varme sutteflasker hurtigt op til den rigtige temperatur. milkymeter var født.

Læs mere om fordelene ved milkymeter og se vores explainer film her

Udviklingen af MICROWETER TECHNOLOGY

At gå fra ide til koncept og produkt er en stor opgave. I udviklingsperioden har Senserna deltaget i acceleratorprogrammer som Danish Tech Challenge i 2016 (billedet), SCLAEit i Silicon Valley i Juni 2017 ligesom der er modtaget støtte fra bl.a. Markedsmodningsfonden.

 

MICROWETER TECHNOLOGY

MICROWETER TECHNOLOGY er en patenteret verdensnyhed, der for første gang gør det muligt, trådløst at måle temperaturudviklingen i mikrobølgeovnen mens den kører, så man har kontrol over opvarmningen og kan få den ønskede temperatur.

Alle produkter med Microweter technology vil være mærket med Microweter Technology logoet. Kun temperatursensorer med dette logo kan bruges i mikroovnen. Husk, at almindelige termometre ikke må komme i mikrobølgeovnen. De kan ikke tåle det, og det kan være direkte farligt at forsøge. Ligesom du ikke skal komme metal ind i mikrobølgeovne.

Læs mere om Microweter Technologi på: www.senserna.com

 

Rigtig temperatur

Milkymeter har en hel række sensorer, der måler temperaturen. Det betyder, at temperaturen måles jævnt, og du får drikkeklar temperatur ved grønt blink uanset hvor meget mælk, der er i sutteflasken. Ved at måle flere steder i flasken undgår du, at enkelte dele af mælken bliver for varm. Dermed er milkymeter med til at bevare vigtige næringsstoffer i mælken, der ødelægges ved overophedning.

WordPress Theme built by Shufflehound. milkymeter and MICROWETER TECHNOLOGY are registered trademarks by Senserna A/S