Mød opfinderne

milkymeter® og teknologien bag, MICROWETER™ TECHNOLOGY, er opfundet af to danske ingeniører, Henrik Schneider, MSc, PhD og Kristian Lindberg-Poulsen, MSc., der udgør kernen i holdet bag Senserna. De mødte hinanden under PhD studiet på DTU og har sammen skabt virksomheden Senserna.

læs mere om Senserna på www.senserna.com

Ideen til opfindelsen

Ideen om at forbedre mikrobølgeovns opvarmning kom i 2013. Henrik og Kristian var hyppige brugere af mikroovnen til opvarmning af middagsretter, og frustrationen over det hyppige problem med over- eller underophedning gav ideen til, at det måtte kunne gøres bedre! Da Henriks yngste datter på det tidspunkt var så lille, at hun brugte sutteflaske, var det naturligt, at det første produkt skulle være et, der kunne gøre livet lettere for forældre, der kæmper med at varme sutteflasker hurtigt op til den rigtige temperatur. milkymeter var født.

Læs mere om fordelene ved milkymeter og se vores explainer film her

Hvad er Microweter Technology?

MICROWETER TECHNOLOGY er en patenteret teknologi, der høster mikrobølgerne og gør det muligt at måle temperaturudviklingen i mikrobølgeovnen, mens den opvarmer. Temperaturinfo sendes ud til brugeren i real-tid, så man har fuld kontrol over opvarmningen og kan få den ønskede temperatur i det, man opvarmer.

Alle produkter med Microweter technology vil være mærket med Microweter Technology logoet. Kun temperatursensorer med dette logo kan bruges i mikroovnen. Husk, at almindelige termometre ikke må komme i mikrobølgeovnen. De kan ikke tåle det, og det kan være direkte farligt at forsøge. Ligesom du ikke skal komme metal ind i mikrobølgeovne.

Læs mere om Microweter Technologi på: www.senserna.com

Hvordan virker milkymeter?

Milkymeter har en hel række sensorer, der måler temperaturen. Det betyder, at temperaturen måles jævnt, og du får drikkeklar temperatur ved grønt blink uanset hvor meget mælk, der er i sutteflasken. Ved at måle flere steder i flasken undgår du, at enkelte dele af mælken bliver for varm. Dermed er milkymeter med til at bevare vigtige næringsstoffer i mælken, der ødelægges ved overophedning.

WordPress Theme built by Shufflehound. milkymeter and MICROWETER TECHNOLOGY are registered trademarks by Senserna A/S